Robert van Waasdijk

Robert van Waasdijk - BizAssist.nl

Welkom!

Al meer dan 20 jaar begeleid ik organisaties vanuit de verschillende rollen met het succesvol realiseren van hun verander- en verbeteruitdagingen. Dit doe ik als coach en adviseur voor bestuur, directie, management en teams en op interim basis voor hands-on implementatie op de verschillende niveaus.

Als oude rot in het vak heb ik heb ik zo’n beetje alle stromingen door de tijd van managen, leiderschap en veranderen aan den lijve mee mogen maken. Ik heb ervaren wat beter en wat minder goed werkt. Ik heb de kijk op management en leiderschap door de jaren zien veranderen en mij continu verdiept in nieuwe inzichten en methoden voor leiderschap en organisatieverandering tot op de dag van vandaag.

Dit maakt dat ik mij gerust een specialist durf te noemen op het vakgebied van het veranderen en verbeteren van mensen en organisaties.

 

Wat maakt mij de juiste man voor uw verander- of verbeter-uitdagingen?

Door de jaren heen ben ik mij steeds meer bewust geworden dat veranderen mensenwerk is. Methoden en theorieën zijn een mooie ondersteuning maar uiteindelijk is de mens en zijn/haar veranderbereidheid de bepalende factor voor falen of succes.

Met mijn open en coachende leiderschapsstijl realiseer ik bereidheid en motivatie en empower ik uw mensen om zo met elkaar de benodigde verandering vorm te geven.

Niet alleen als adviseur of coach, ook als directeur en manager heb ik zelf voor de diverse verander en verbeter uitdagingen gestaan. Ik heb daarbij fouten gemaakt en onhandige beslissingen genomen én daarvan geleerd. Die leerschool is onbetaalbaar en komt alleen met de jaren. Ervaring is niet te googelen, daarom deel ik mijn ervaring graag om samen met u succesvolle verandering te realiseren. 

Ca. 65% van de Nederlandse beroepsbevolking is ouder dan 40 jaar. In sommige sectoren (zoals bijv. gemeenten) is de gemiddelde leeftijd van werknemers ruim boven de 45 jaar. Daar past in een veranderende omgeving een persoonlijkheid bij die rust en senioriteit uitstraalt.

Ervaring is mooi, toch ben ik niet van de “been there, done that” benadering. Context is bepalend voor een succesvol verandertraject. En uw context is uniek.

Jaarlijks spreek ik 10-tallen bestuurders, directeuren, managers en ondernemers over de uitdagingen in hun organisatie. Ik weet wat er leeft bij zowel organisaties als bij medewerkers en zie telkens de zelfde misvattingen over, en ook best practices voor, succesvol veranderen.

Met inzicht in organisaties, een solide theoretische bagage die ik continu up-to-date houd en mijn analytische en flexibele geest ben ik snel in staat de vinger op de zere plek te leggen en me aan te passen aan veranderende omstandigheden.

 

Hoe kan ik u helpen?

 

 

 

Hoe kan ik u helpen?

Stel gerust uw vraag of stuur uw bericht.

Vul aub dit vakje in als u akkoord gaat met het af en toe ontvangen van onze nieuwsbrief of informatie over nieuwe diensten en/of produkten.