Project omschrijving

Uitdaging : Als een hamster in een molen

Persoonlijke coaching naar een fijner werk- en privé leven.

Ken je het gevoel als van een hamster in een molen?  Steeds sneller rennen en toch maar niet vooruit komen.

De meeste mensen ervaren dit op een bepaald punt in hun leven.

Je lijkt vast te zitten in een of meer gebieden van je leven en kunt zelf niet uit dit patroon komen. Dit kan zijn in; je werk, contact met collega’s, je relatie, zingeving of op een ander gebied.

Wat het ook is, op zo’n moment kun je wat hulp gebruiken om je gedachten te ordenen en nieuwe perspectieven te zien. In dat geval is Personal Coaching misschien het antwoord voor je.

“Coaching ontsluit het potentieel van een persoon om zijn eigen prestaties te maximaliseren. Het helpt hen te leren in plaats van hen te onderwijzen. “

John Whitmore, in Coaching voor prestaties

Coaching is een unieke kans om je te focussen en vooruitgang te boeken op je persoonlijke-, professionele- of zakelijke doelen door het verkennen van ideeën en een openhartige dialoog met een vertrouwelijke en onpartijdige denkpartner.

Simpel gezegd, coaching is het proces dat tot doel heeft je prestaties te verbeteren en focust op het ‘hier en nu’ in plaats van op het verre verleden of de toekomst.

Er is een enorm verschil tussen iemand “onderwijzen” en helpen om te leren. In coaching helpt de coach je fundamenteel om je eigen prestaties te verbeteren: met andere woorden, je helpt jezelf te leren en te ontwikkelen.

Als gediplomeerd coach kan ik je hiermee helpen. Een eerste afspraak is om kennis te maken en te kijken of er over en weer de juiste klik is voor een goede kans op succes.

Als we besluiten om samen aan de slag te gaan, verwacht ik wel dat bij jou een uitgesproken wil aanwezig is om ook daadwerkelijk met jezelf aan de slag te gaan. Op het moment dat je niet van binnen uit gemotiveerd bent, heeft coaching geen zin.

Stap uit de molen, begin hier!